Om os

Alt godt får en ende,  - Himmel & Hav! blev startet tilbage i 1999,  - så vi nåede faktisk at være på banen i 21. sæsoner.

Men - årenes erfaringer og succes skal komme vores kunder tilgode. 

Derfor har Kajakekspressen taget over, og priserne har igen fået et nyk nedad, næsten hele vejen rundt, -  på den facon sikrer vi at alle kan komme på vandet uden at blive ruineret.

Himmel & Hav! lagde ud med udlejning af Havkajakker i Isefjorden og med mobile enheder ved Ishøj Strand, i Københavns Havn og Roskilde fjord, – og senere var vi også forankret både på Fyn, på Samsø, i Karrebæksminde, og Ebeltoft – samt i København og Roskilde.

I perioden 2003 - 2019 har området ved Vigen i Roskilde været den foretrukne base. 
Imidlertid har Roskilde Kommune valgt ikke at forlænge vores kontrakt, - og på selve Campingpladsen 'har man ikke tid' til et samarbejde....
Drøn ærgerligt, - men vi vælger at se de fordele der kan ligge:

Vi sparer en del omkostninger, skal ikke ligge under for beslutninger vi ikke har indflydelse på, og ikke mindst slipper vi for at der forsvinder udstyr, hvilket desværre har været tilfældet især i 2019.

Fra 2020 er Himmel & Hav! således 'tilbage ved udgangspunktet',  dog med en ny ejerkreds, og leverer igen kajakker og udstyr lige hvor I skal bruge det.

Som de fleste ved, har Himmel & Hav! gennem årene prøvet et væld af aktiviteter af, og såvel materiel og mandskab er til stadighed optimeret og opdateret, og det fortsætter hos Kajakekspressen.

Alle i 'biksen' er 100% kvalificerede til de opgaver, de håndterer, og alle er vilde med at sikre de gode oplevelser for vores kunder - det skal være sjovt, hyggelig og berigende, men der skal altid være stort fokus på sikkerheden.

Vi hylder ordentligheden, høfligheden, humoren mv. og forventer det samme 'den anden vej rundt', - det skal være sjovt, behageligt og attraktivt at være en del af Himmel & Hav!... på begge sider af disken!

- Desværre oplevede vi sidste år, at der var nogle ganske få der kunne lære mere i fht. den del... men det er en helt anden historie.


Vel mødt til sæson 2020!


Camp- og aktivitetsområde: Baunehøjvej 9, 4000 Roskide

Telefon: 30 95 10 00 | Web: www.himmel-hav.dk | Mail: info@himmel-hav.dk
CVR: 40260889