Om os

Mød vores team

Peter.jpg
Chefideolog og indehaver af Himmel & Hav!
Har altid nye ideer i ærmet og et ønske om at give kunderne en god oplevelse.

Profil

Himmel & Hav! blev startet tilbage i 1999, – sæson 2017, er således vores 19. – kun midlertidigt ‘afbrudt’ I 2015, pga. genvordigheder med Naturstyrelsen, der som udgangspunkt mente vi var på kant med Strandbeskyttelsesloven… – det var vi ikke, – så alt er på plads, og vi er igen i fulde omdrejninger (Udlejning af kajakker mv. skál jo helst ske fra stranden, eller i nærheden af vandet….)

Vi lagde ud med udlejning af Havkajakker i Roskilde Fjord.
Først var det med mobile enheder ved Ishøj Strand, i Københavns Havn og Roskilde fjord, – men senere var vi forankret både på Fyn, på Samsø, i Karrebæksminde, i Ebeltoft – samt i København og Roskilde.

Siden 2003 har Roskilde været den foretrukne faste destination.
Her har vi vores eget herlige område lige i kanten af Roskilde Camping,- og ét af Danmarks allerbedste ‘kajakvande’.

Interessen for Havkajakkerne tog hurtigt fart,- og allerede efter ganske få år var Himmel & Hav etableret som et
af de mest kendte navne, når det gjaldt udlejning af – og kurser i Havkajakker og Kanoer, samt oplevelser på vand.
I årene der er gået, er et væld af aktiviteter prøvet af,- og materiel og mandskab er til stadighed optimeret og opdateret.

Interessen for Havkajakkerne tog hurtigt fart,- og allerede efter ganske få år var Himmel & Hav etableret som et af de mest kendte navne, når det gjaldt udlejning af – og kurser i Havkajakker og Kanoer, samt oplevelser på vand.
I årene der er gået, er et væld af aktiviteter prøvet af,- og materiel og mandskab er til stadighed optimeret og opdateret.

Alle instruktører er 100% topkvalificerede til de opgaver de håndterer, – det handler nemlig, ud over at sikre de gode oplevelser, i høj grad også om sikkerhed!

Klik rundt på hjemmesiden, – bliv inspireret og kom på vandet især i Roskilde Fjord, hvor vi, som nævnt, afvikler de fleste af vore aktiviteter…

Telefon: 30 95 10 00
Email: info@himmel-hav.dk
Baunehøjvej 9
4000 Roskilde