Om os

Himmel & Hav! blev startet tilbage i 1999,  - så selvom vi i år har 20 års jubilæum, - er det faktisk vores 22. sæson!  

Vi lagde ud med udlejning af Havkajakker i Isefjorden og med mobile enheder ved Ishøj Strand, i Københavns Havn og Roskilde fjord, – og senere var vi også forankret både på Fyn, på Samsø, i Karrebæksminde, og Ebeltoft – samt i København og Roskilde.

Siden 2003 har Roskilde været den foretrukne base. 
Her har vi vores eget herlige område på Vigen Strandpark,
Baunehøjvej 9, 4000 Roskilde, lige i kanten af Roskilde Camping, hvor man finder et af Danmarks allerbedste ‘kajakvande’.
 

I årene der er gået, er strukturerne ændret, og Himmel & Hav! hører nu under Sup-Tours!, men det er ikke noget der bemærkes det daglige.
Derimod er det tydeligt, at vi gennem årene har prøvet et væld af aktiviteter af, og at såvel materiel og mandskab til stadighed optimeres og opdateres.

Alle her i biksen er 100% topkvalificerede til de opgaver, de håndterer, og er vilde med at sikre de gode oplevelser for vores gæster - med stort fokus på sikkerheden.

Vi hylder ordentligheden, høfligheden, humoren mv. og forventer det samme 'den anden vej rundt', - det skal være sjovt, behageligt og attraktivt at være en del af Himmel & Hav!... på begge sider af disken!


Vel mødt til sæson 2019!


Camp og aktivitetsområde: Baunehøjvej 9, 4000 Roskilde

Telefon: 30 95 10 00 | Mail: info@himmel-hav.dk
CVR: 402060889