Havkajak

Udlejning af havkajakker og andet udstyr

Fire gutter inden afgang

Hele sommeren fra medio maj til slutningen af oktober, står Himmel & Hav! til rådighed med en masse spændende aktiviteter og udstyr især i Roskilde Fjord.

Hver dag er telefonerne bemandet fra kl. 08.00.

Bliver der ikke svaret i første omgang er vi nok på vandet… læg en besked, og du får en hurtig tilbagemelding… efter kl. 22.00 er vi nok hoppet i kassen…

Roskilde Fjord er noget af det bedste kajakvand i Danmark.

Her er det, hele sommeren, muligt at komme på vandet især når det gælder havkajakkerne,- men også Stand Up Paddelboard (SUP) har vundet frem.

Vi har valgt at holde et yderst gunstigt prisniveau,- og på flere områder er priserne endda faldet betragteligt.

Klik rundt på disse sider, – bliv inspireret, og planlæg jeres tur i havkajak eller leje af SUP,- eller måske nogle af vore ‘pakkeløsninger’ fanger opmærksomheden.

Er havkajakken stadig ‘ny’ for dig, kan vi anbefale vore attraktive Introforløb, hvor man kommer rigtigt godt i gang med denne herlige aktivitet… og efter endt forløb, er det muligt at bruge kajakken resten af dagen… til Danmarks bedste pris: kun kr. 550,- alt inkl.!

– Se vore øvrige attraktive priser.

Har du en hel skole eller anden (uddannelses)-institution i ryggen, og mangler ideer til et helt weeendforløb, kan vi anbefale at klikke ind på vores attraktive Weekend-camp… her får I alt hvad hjertet begærer,- inkl. fuld forplejning til priser fra kr. 1575,- og dét kan hverken gøres bedre eller billigere!

Skal I bruge udstyr andre steder end lige i Roskilde Fjord, er det godt at vide vi med ‘Kajakexpressen’, kan levere og afhente kajakker og andet udstyr hvor I skal bruge det ,- men dét og meget mere finder I mere om, når I klikker rundt på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer.

Telefon: 30 95 10 00
Email: info@himmel-hav.dk
Baunehøjvej 9
4000 Roskilde